Gå til sideindhold
Aabenraa Ungdomsskole - 7376 7800 / 10. Aabenraa – 7376 8775
Dr. Margrethes Vej 13, 6200 Aabenraa
Print
Sitemap
                 
dekoration
dekoration
dekoration

Psykolog

PSYKOLOG Dorthe Beck Frederiksen

 

Træffetid: Primært mandage på 10. Aabenraa

Kontakt venligst kontoret for aftale/telefon: 7376 8775

 

 

PSYKOLOGHJÆLP PÅ 10. KLASSE

 

Psykologen kan hjælpe dig, hvis du bøvler med besværlige tanker og følelser, som stiller sig i vejen for at du kan ha' det godt og lære. Det kan være problemer med at fokusere og koncentrere sig, uro, nervøsitet, bekymringer, tankemylder, usikkerhed, konflikter med familie eller venner, ensomhed, tristhed, følelser af utilstrækkelighed overfor forventninger og krav, lavt selvværd, selvskade og vrede mod dig selv og andre. Psykologen hjælper med at undersøge, hvad det kan handle om. Psykologen hjælper dig med at se muligheder og handle. Psykologen kan samarbejde med din familie, dine lærere og andre i dit netværk, hvis vi aftaler det.

 

Din kontaktlærer hjælper dig med at få en tid hos psykologen. Samtalerne er fortrolige, og dine forældrene får ikke at vide, hvad vi snakker om. Da du er under 18 år, så skal dine forældre sige ja til, vi snakker sammen.

 

Psykologen er primært på skolen om mandagen, og samtalerne foregår i et roligt lokale. Du kan snakke med psykologen 5 gange uden, at der bliver oprettet en sag. Hvis du har brug for et længere forløb, så er der mulighed for det.

 

Psykolog Dorthe Beck Frederiksen er ansat i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning.

 

https://www.aabenraa.dk/borger/skole-og-uddannelse/paedagogisk-psykologisk-raadgivning/

 

 

Med venlig hilsen

 

Dorthe Beck Fredeiksen

 

 

 

 Senest opdateret 14.09.2021 14:05 af LIHA