Gå til sideindhold
10.Aabenraa / Praktiske oplysninger / Psykolog

Psykolog

PSYKOLOG Dorthe Beck Frederiksen

 

Træffetid: Primært mandage på 10. Aabenraa

Kontakt venligst kontoret for aftale/telefon: 7376 8775

 

 

PSYKOLOGHJÆLP PÅ 10. KLASSE

 

Psykologen kan hjælpe dig, hvis du bøvler med besværlige tanker og følelser, som stiller sig i vejen for at du kan have det godt og lære. Det kan være problemer med at fokusere og koncentrere sig, uro, nervøsitet, bekymringer, tankemylder, usikkerhed, konflikter med familie eller venner, ensomhed, tristhed, følelser af utilstrækkelighed over for forventninger og krav, lavt selvværd, selvskade og vrede mod dig selv og andre.

Psykologen hjælper med at undersøge, hvad det kan handle om og hjælper dig med at se muligheder og handle. Psykologen kan samarbejde med din familie, dine lærere og andre i dit netværk, hvis vi aftaler det.

 

Din kontaktlærer hjælper dig med at få en tid hos psykologen. Samtalerne er fortrolige, og dine forældrene får ikke at vide, hvad vi taler om, men da du er under 18 år, skal dine forældre sige ja til, vi snakker sammen.

 

Psykologen er primært på skolen om mandagen, og samtalerne foregår i et roligt lokale. Du kan snakke med psykologen fem gange, uden at der bliver oprettet en sag. Hvis du har brug for et længere forløb, så er der mulighed for det.

 

Psykolog Dorthe Beck Frederiksen er ansat i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning.

 

https://www.aabenraa.dk/borger/skole-og-uddannelse/paedagogisk-psykologisk-raadgivning/

 

 

Med venlig hilsen

 

Dorthe Beck FredeiksenSenest opdateret 08.09.2023 10:59 af MALUN
Apricore logo