Aabenraa Ungdomsskole - 7376 7800 / 10. Aabenraa – 7376 8775
Dr. Margrethes Vej 13, 6200 Aabenraa
Print
Sitemap
                 

Ungdomsklubben Rødekro

 
Ungdomsklubben Rødekro
Rødekro klub.
Klubben har åben mandag, tirsdag og torsdag fra kl.19.00 – 21.30 samt en fredag hver måned.
Fakta
#3.161
Aldersgruppe
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
10.08.2020
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Undervisere
- Pia Nielsen
- Jacob Adolphsen
- Malene Vindfeldt Wulff
- Martin Hansen
- Sabrieh Habbo Issa
- Hans Renkwitz
- Lars Jepsen
- Iben Houlberg Rasmussen
Placering
Vestergade 24 A, Rødekro
placeholder placeholder
Tilmeld dig eller via
 

Ungdomsklubberne starter i uge 38/2020 og slutter i uge 12/2021

 

Ungdomsklubberne er for alle, der går i 7. klasse og opefter. Ungdomsklubberne er mødestedet for dig og andre unge. Her kan du hygge dig med vennerne og være med i forskellige aktiviteter. Vi har billard, bordtennis og bordfodbold. Vi har også Mix fodbold. Du kan surfe på nettet og spille PlayStation, eller danse til de nyeste sange. Du kan også bare flyde ud i sofaen med din tlf., snakke med vennerne, se TV eller høre en masse musik.

 

Vi laver forskellige spændende arrangementer, fx. skøjtetur, filmaften og aftener med konkurrencer og turneringer m.m. Du kan også komme til fest i ungdomsklubben. Vi tager også til fest og arrangementer i nogle af ungdomsskolens andre klubber. I Ungdomsklubben er der plads til alle. Du vil altid blive taget godt imod i klubben. Følg også din klub på de sociale medier.

 

Har du ideer til arrangementer og aktiviteter - det kunne være en tur til Snow-Dome i Tyskland, besøge en anden klub, eller noget helt tredje - så er vi klar. Henvend dig til din klubkoordinator.

Du kan helt gratis blive medlem af en klub, men du skal være tilmeldt klubben. Vi glæder os til at se dig.Senest opdateret 14.09.2020 10:59 af LFS