Aabenraa Ungdomsskole - 7376 7800
Dr. Margrethes Vej 13, 6200 Aabenraa
Print
Sitemap
                 
Ungdomsklubben Løjt Kirkeby
 
Ungdomsklubben Løjt Kirkeby
Fakta
#1.788
Aldersgruppe
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
10.08.2017
Tilmeldingsstatus
Afsluttet
Undervisere
- Rene Johannsen
- Viktor Lysemose Schlicker
- Jonas Trumm Asmussen
- Sofie Brag
Placering
Løjt Skolegade 14
Løjt Skolegade 14
6200 Aabenraa
 

Ungdomsklubberne er for alle, der går i 7. klasse og opefter. Ungdomsklubberne er mødestedet for dig og andre unge. Her kan du hygge dig med vennerne og være med i forskellige aktiviteter. Vi har pool, bordtennis og bordfodbold. Du kan surfe på nettet og spille Playstation. Du kan også bare flyde ud i sofaen og snakke med vennerne, se TV eller høre en masse musik.

Vi laver forskellige spændende arrangementer, f.eks. skøjtetur, filmaften og aftener med konkurrencer og turneringer, karaoke og meget andet. Du kan også komme til fest i ungdomsklubben. Vi tager også til fest og arrangementer i nogle af ungdomsskolens andre klubber. I Ungdomsklubben er der plads til alle. Du vil altid blive taget godt imod i klubben.

Har du ideer til arrangementer og aktiviteter - så er vi klar. Hold dig opdateret på ungdomsskolens infoskærm på din skole.

Du kan helt gratis blive medlem af en klub og få udleveret dit eget klubkort, som også gælder til de andre ungdomsskoleklubber i kommunen. Du skal være tilmeldt på ungaabenraa.dk.

Vi glæder os til at se dig i Ungdomsklubben.

Ungdomsklubben i Løjt:
Klubben er åbent mandag og onsdag fra 19.00 – 21.30 samt den første fredag i hver måned i sæsonen.Senest opdateret 11.06.2018 12:55 af LFS