Aabenraa Ungdomsskole - 7376 7800
Dr. Margrethes Vej 13, 6200 Aabenraa
Print
Sitemap
                 
Ungdomsklubben Tinglev
 
Ungdomsklubben Tinglev
Fakta
#2.241
Aldersgruppe
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
09.08.2018
Tilmeldingsstatus
Afsluttet
Undervisere
- Mike Christiansen Hartung
- Brian Rømer
- Aaron David Presley
- Heidi Tingskov
- Pernille Carstensen Edemann
- Sabrieh Habbo Issa
- Rasmus Hansen Pedersen
- Sarah Eriksen
Placering
Nørreagervej 45 i Tinglev (Tinglev Skole)
 

 Ungdomsklubberne er for alle, der går i 7. klasse og opefter. Ungdomsklubberne er mødestedet for dig og andre unge. Her kan du hygge dig med vennerne og være med i forskellige aktiviteter. Vi har pool, bordtennis og bordfodbold. Vi har også Mix fodbold. Du kan surfe på nettet og spille PlayStation, eller danse til de nyeste sange. Du kan også bare flyde ud i sofaen og snakke med vennerne, se TV eller høre en masse musik.

 Vi laver forskellige spændende arrangementer, fx. skøjtetur, filmaften og aftener med konkurrencer og turneringer og meget andet. Du kan også komme til fest i ungdomsklubben. Vi tager også til fest og arrangementer i nogle af ungdomsskolens andre klubber. I Ungdomsklubben er der plads til alle. Du vil altid blive taget godt imod i klubben.

 Har du ideer til arrangementer og aktiviteter - så er vi klar. Hold dig opdateret på ungdomsskolens infoskærm på din skole. Du kan helt gratis blive medlem af en klub, men du skal være tilmeldt klubben. Når du har tilmeldt dig, må du også besøge alle de andre Ungdomsskoleklubber i kommunen. Vi glæder os til at se dig. Du skal tilmelde på www.ungaabenraa.dk

Ungdomsklubben Tinglev
Nørreagervej 45

Klubben har åbent mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 18.45 – 21.15 samt en fredag hver måned.

 

 

 Senest opdateret 01.07.2019 09:12 af LFS