Aabenraa Ungdomsskole - 7376 7800 / 10. Aabenraa – 7376 8775
Dr. Margrethes Vej 13, 6200 Aabenraa
Print
Sitemap
                 

Ungdomsklubben Bov

 
Ungdomsklubben Bov
Klub (16) Bov.
Fakta
#2.235
Aldersgruppe
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
09.08.2018
Tilmeldingsstatus
Afsluttet
Undervisere
- Palle Skade
- Bjarke Jørgensen
- Marete Borg
- Dan Andresen
- Palle Remuss Jensen
- Cathrine Hagel
- Rune Borg
- Line Kirk Øgendahl
- Alexander Phillip Freiberg Markussen
Placering
Kirkevej 2, Bov
Kirkevej 2, Bov
6330 Padborg
 

Ungdomsklubberne er for alle, der går i 7. klasse og opefter. Ungdomsklubberne er mødestedet for dig og andre unge. Her kan du hygge dig med vennerne og være med i forskellige aktiviteter. Vi har pool, bordtennis og bordfodbold. Vi har også Mix fodbold. Du kan surfe på nettet og spille PlayStation, eller danse til de nyeste sange. Du kan også bare flyde ud i sofaen og snakke med vennerne, se TV eller høre en masse musik. 

Vi laver forskellige spændende arrangementer, fx. skøjtetur, filmaften og aftener med konkurrencer og turneringer og meget andet. Du kan også komme til fest i ungdomsklubben. Vi tager også til fest og arrangementer i nogle af ungdomsskolens andre klubber. I Ungdomsklubben er der plads til alle. Du vil altid blive taget godt imod i klubben.

 Har du ideer til arrangementer og aktiviteter - så er vi klar. Hold dig opdateret på ungdomsskolens infoskærm på din skole. Du kan helt gratis blive medlem af en klub, men du skal være tilmeldt klubben. Når du har tilmeldt dig, må du også besøge alle de andre Ungdomsskoleklubber i kommunen. Vi glæder os til at se dig.

Ungdomsklubben Bov
Kirkevej 2

Klubben har åbent mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 19.00 til 21.30 samt en fredag hver måned.Senest opdateret 01.07.2019 09:10 af LFS